Cine a convins-o pe Loredana să cânte manele. „Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată şi în joacă”

  • Loredana a lansat o melodie alături de 9 manelişti de top din România.
  • Costi Ioniţă: „Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri şi este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezittat şi a fost de acord imediat ce i-am spus”.
  • Este proiectul lui Costi Ioniţă, Fortza Generation.
6173 afișări
Imaginea articolului Cine a convins-o pe Loredana să cânte manele. „Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată şi în joacă”

Cine vrea să ajungă în trending pe YouTube trebuie să cânte manele şi Loredana chiar asta a făcut. Ea s-a aliat cu 9 dintre cei mai cunoscuţi manelişti din ţară şi a ajuns în trending global. E prima melodie din România care reuşeşte asta.

Loredana este un artist care s-a reinventat de-a lungul carierei si a abordat cu succes mai multe stiluri muzicale.

Omul care a convins-o pe Loredana să cânte manele este Costi Ioniţă. Proiectul său, Fortza Generation, reuneşte cei mai cunoscuţi manelişti de la noi.

„M-am gândit să transmitem multă fericire, iubire, pace. În aceste timpuri pandemice lumea este supărată şi ne-am gândit să aducem o oază de lumină. Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este aşa cum zice românul: unde sunt doi puterea creşte. Chiar a fost nevoie de o combinaţie între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiţi”, a spus Costi Ioniţă.

„Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri şi este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezitat şi a fost de acord imediat ce i-am spus”, a explicat Costi Ioniţă.

„Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată şi în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă şi fără hate nu ai succes”, a spus Costi Ioniţă.

„Foarte puţină lume ştie că eu sunt nominalizat la Grammy şi lucrez cu artişti mondiali”, a mai spus Costi Ioniţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici