Cine este fetiţa cu puşcă şi acadea a cărei fotografie a devenit virală

Are 9 ani, tatăl ei a fotografiat-o, iar puşca din mână este descărcată: fotografia micuţei a fost publicată de fostul preşedinte polonez al Consiliului European, Donald Tusk.

15928 afișări
Imaginea articolului Cine este fetiţa cu puşcă şi acadea a cărei fotografie a devenit virală

Fiecare război are fotografiile sale simbol, iar în epoca reţelelor de socializare are aproape în fiecare zi un astfel de moment.

Astăzi este despre o fetiţă de 9 ani, făcută de fotograful amator Oleksii Kyrychenko: copila, cu o puşcă în braţe, o acadea în gură, stă pe pervazul unei case cu pereţii înnegriţi de fum.

Titlul fotografiei este „Fata cu bomboane” şi în aceste ore este foarte populară pe reţelele de socializare. Fostul preşedinte al Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a distribuit-o şi el pe Twitter.

Micuţa Kyrychenko, cu acadea şi puşca descărcată în braţe, a devenit un simbol al războiului, cel dus împotriva copiilor. De la bombardarea spitalului de copii din Mariupol, la primele lovituri asupra unei grădiniţe din Donbas, până la arestarea a 5 copii la Moscova, războiul i-a lovit direct pe mici.

Tatăl fetei, Oleksii Kyrychenko, explică povestea fotografiei pe pagina sa de Facebook. Fata are 9 ani şi a fost pozată de tatăl ei; puşca din mână, „descărcată în mod natural, este a mea”, explică Kyrychenko în comentarii, unde cererile de distribuire a fotografiei se înmulţesc.

„Daţi-o înainte şi luaţi-o, serveşte pentru a atrage atenţia asupra agresiunii ruse din Ucraina”. Nu este singura fotografie din această serie: o altă fotografie a fetiţei, de data aceasta în picioare, are acelaşi titlu, „Fata cu bomboane”, în faţa unei picturi murale pe care scrie „Putin khuylo”, mai mult sau mai puţin „la dracu”. . Putin ».

Mai jos, un cont anonim scrie: „poza asta este falsă, e din 2018”. Autorul răspunde: „Ruşii mint mereu”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici