Cine este „nepoata secretă” a lui Biden, pe care preşedintele SUA a recunoscut-o public

Joe Biden rupe tăcerea şi îşi recunoaşte public a şaptea nepoată, Navy, „fosta fiică secretă” a fiului său Hunter Biden.

283 afișări
Imaginea articolului Cine este „nepoata secretă” a lui Biden, pe care preşedintele SUA a recunoscut-o public

Cine este „nepoata secretă” a lui Biden, pe care preşedintele SUA a recunoscut-o public

O recunoaştere venită după săptămâni de controverse şi critici, punându-l pe preşedintele american în faţa unei noi provocări provocate de acţiunile fiului său Hunter, care pentru mulţi reprezintă un obstacol pentru o eventuală renominalizare în 2024, alături de vicepreşedinte. Kamala Harris.

Imaginea unui bărbat de familie a fost întotdeauna un element de bază în cariera politică a lui Biden, dar „cazul Navy” a tensionat această imagine, expunându-l la critici, pentru că este, spun criticii, un „bunic fără inimă”. Biden şi Prima Doamnă Jill au făcut o declaraţie pentru revista People, explicând că fiul lor, Hunter, şi mama lui Navy, Lunden, lucrează pentru a stabili o relaţie care să fie în interesul micuţei şi care să-i păstreze cât mai mult timp posibil intimitatea.

Preşedintele a subliniat că aceasta nu este o problemă politică, ci o afacere de familie, spunând că doreşte binele tuturor nepoţilor săi. În trecut, Biden declarase că are „şase nepoţi” cu care are o legătură puternică şi cu care vorbeşte zilnic. Potrivit zvonurilor, Biden i-a spus lui Hunter că vrea să se întâlnească cu Navy când va fi momentul potrivit. Cu toate acestea, nici Casa Albă, nici mama fetei nu au vorbit despre aceste zvonuri.

Hunter şi Lunden Roberts au încheiat recent o bătălie juridică dusă pe durata mai multor ani, odată cu recunoaşterea forţată de către Hunter printr-un test ADN.

Clint Lancaster, fost avocat de campanie al lui Donald Trump, l-a reprezentat pe Roberts în timpul procesului, în timp ce Garrett Ziegler, fost membru al Casei Albe a lui Trump, a fost adus ca martor expert.

Acordul la care s-a ajuns îi cere lui Hunter să plătească taxe lunare. Această înţelegere a stârnit un oftat de uşurare la Casa Albă înaintea campaniei acerbe, chiar dacă necazurile lui Hunter, inclusiv plăţile restante ale impozitelor şi alte probleme legale, continuă să fie o preocupare pentru preşedinte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici