Cine este persoana care a dat două alerte cu BOMBĂ, în urma cărora au fost evacuate sute de persoane în Ploieşti/ Autorul şi-a recunoscut fapta

Bărbatul care a sunat marţi seara la 112 pentru a semnala o ameninţare cu bombă la un spital şi un supermarket din Ploieşti, alertă care s-a dovedit falsă, a fost prins. Are 34 de ani şi locuieşte în Câmpina.

5257 afișări
Imaginea articolului Cine este persoana care a dat două alerte cu BOMBĂ, în urma cărora au fost evacuate sute de persoane în Ploieşti/ Autorul şi-a recunoscut fapta

Cine este cel care a dat două alerte cu bombă în urma cărora au fost evacuate sute de persoane în Ploieşti

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că poliţiştii au reuşit să depisteze persoana care a sesizat, marţi seară, atacul cu bomba.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, domiciliat în Câmpina.

Acesta a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

Marţi seara, peste 150 de persoane au fost evacuate dintr-un supermarket din Ploieşti şi 30 de persoane din Spitalul de Urgenţă din Ploieşti, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în magazin şi la unitatea medicală au fost amplasate bombe. Alertele s-au dovedit a fi false.

Autorul şi-a recunoscut fapta

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a justificat-o spunând că era băut, iar acum regretă ce a făcut. El a plâns în timpul audierilor.

Tânărul şi-a jusitficat gestul spunând că fosta lui iubită lucra la magazinul unde a dat alerta cu bombă.

Cazul este anchetat de DIICOT şi BCCO Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici