Cioloş şi Pîslaru, filmaţi în timp ce dansează pe "Dragostea din Tei" la o petrecere. VIDEO

Dacian Cioloş şi Dragoş Pîslaru au fost surpirinşi într-o filmare de la un eveniment organizat de Renew Europe, în costume populare, dansând pe melodia trupei O-Zone "Dragostea din Tei". În filmare mai apar şi alţi europarlamentari ai Alianţei USR-PLUS.

1771 afișări
Imaginea articolului Cioloş şi Pîslaru, filmaţi în timp ce dansează pe "Dragostea din Tei" la o petrecere. VIDEO

Cioloş şi Pîslaru, filmaţi în timp ce dansează pe "Dragostea din Tei" la o petrecere. VIDEO

Liderul grupului Renew Europe Dacian Cioloş şi europarlamentarul PLUS Dragoş Pîslaru au fost filmaţi în timp ce dansau în costume populare, pe melodia trupei O-Zone "Dragostea din Tei", la o petrecere organizată de grupul parlamentar european Renew Europe, la Bruxelles.

În filmare se poate observa cum Dacian Cioloş, împreună cu alţi europarlamentari ai Alianţei USR-PLUS, prezintă ceea ce pare a fi un moment artistic cu specific românesc, pe o scenă în faţa membrilor din Renew Europe. În filmuleţul postat pe un site de socializare mai apar Clotilde Armand şi Cristian Ghinea

Unii dintre europarlamentarii Alianţei, prezenţi pe scenă poartă ochelari de soare, iar scopul momentului artistic pare a fi promovarea culturii pop româneşti şi a portului naţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici