Circulaţia feroviară a fost reluată în judeţul Prahova

Echipele de intervenţie ale CFR au reuşit să refacă firele electrice distruse în urma accidentului de la Nistoreşti, trenul internaţional 347 - 2 Viena - Bucureşti plecând, la ora 16:55, din Comarnic către Bucureşti.

35 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară a fost reluată în judeţul Prahova

Circulaţie feroviară întreruptă între Ploieşti şi Braşov (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Primul tren care a plecat către destinaţie a fost rapidul 347-2, care circulă pe ruta Viena - Bucureşti şi care fusese oprit în gara din Comarnic, având 200 de minute întârziere.

Laurenţiu Maraloi a precizat că pe tronsonul pe care s-a produs accidentul trenurile vor circula cu restricţie de viteză de 30 de kilometri pe oră, urmând ca, cel mai probabil, în cursul zilei de luni, să fie montat un nou stâlp de susţinere a cablurilor.

Acesta a mai spus că trenurile personale supraetajate nu vor putea trece prin zonă decât tractate de locomotive diesel şi că două drezine se află în staţiile CF Breaza Nord şi Câmpina pentru a scoate de sub tensiune firele electrice de fiecare dată când prin zonă va trebui să treacă un tren personal.

După plecarea rapidului care vine de la Viena, urmează să plece către destinaţie şi trenul IC către Cluj, oprit la Floreşti.

Alte două trenuri personale oprite în gări în ultimele ore aşteaptă în staţiile CF Floreşti şi Valea Largă să plece către destinaţii.

În urma incidentului, şoferul maşinii a fost rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici