Circulaţia feroviară între Ploieşti şi Câmpina, reluată pe ambele fire

Circulaţia feroviară între Ploieşti şi Câmpina care fusese blocată după ce o basculantă plină cu nisip s-a răsturnat pe liniile ferate a fost reluată, luni, pe un fir, în jurul orei 13.50, fără ca vreun tren să fi înregistrat întârzieri.

18 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară între Ploieşti şi Câmpina, reluată pe ambele fire

Circulaţia feroviară între Ploieşti şi Câmpina, reluată pe ambele fire (Imagine: Mediafax Foto)

Circulaţia feroviară între Ploieşti şi Câmpina care fusese blocată după ce o basculantă plină cu nisip s-a răsturnat pe liniile ferate a fost reluată, luni, pe ambele fire, în jurul orei 16.15, după ce, în jurul orei 13.50, fusese reluată pe firul 2.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, traficul feroviar între Ploieşti şi Câmpina a fost blocat, luni, la ora 13.16, pe ambele fire, după ce o basculantă încărcată cu nisip s-a răsturnat pe firul 1 al liniei ferate. La ora 16.15, circulaţia feroviară a fost reluată şi pe firul 1, după ce pe firul 2 fusese reluată în jurul orei 13.50, la mai bine de jumătate de oră de la producerea incidentului.

Oana Brânzan a precizat că niciun tren nu a avut întârziere în urma acestui incident, primul tren care a trecut prin zonă după producerea incidentului fiind trenul Intercity, care circulă pe relaţia Curtici-Bucureşti şi care a trecut pe firul 2 al căii ferate.

Oana Brânzan a precizat că basculanta s-a răsturnat pe primul fir al căii ferate, însă traficul feroviar a fost întrerupt şi pe cel de-al doilea fir până când angajaţii CFR s-au asigurat că acesta nu a fost afectat în urma incidentului şi trenurile pot trece în siguranţă prin zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici