Circulaţia feroviară întreruptă între Predeal şi Braşov din cauza unui copac

Circulaţia feroviară a fost întreruptă, pe ambele sensuri, duminică, în jurul orei 14.00, între Predeal şi Braşov, după ce un copac a căzut, din cauza ninsorilor abundente, peste liniile de cale ferată, rupând, în cădere, o linie electrică de înaltă tensiune.

2 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară întreruptă între Predeal şi Braşov din cauza unui copac

Circulaţia feroviară întreruptă între Predeal şi Braşov din cauza unui copac

Potrivit lui Teodor Rădoi, directorul Regionalei Mărfuri Braşov, din cauza ruperii unei linii de înaltă tensiune nu se mai poate circula pe niciun sens pe ruta Braşov - Predeal.

"Până se va remedia problema, trenurile blocate, patru la număr - un intercity, două rapide şi un personal, urmează să fie tractate cu motoare Diesel", a spus Rădoi, adăugând că crengile căzute pe liniile de cale ferată şi pe liniile de tensiune au fost deja ridicate de reprezentanţii Direcţiei Regionalei CFR Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii, Oana Bodea, o echipă a Electrica Braşov lucrează pentru remedierea defecţiunii la liniile de tensiune.

La ora transmiterii acestei ştiri, locomotive Diesel au fost trimise spre Timişul de Sus, unde a avut loc incidentul, pentru a tracta trenurile de călători blocate pe linii. Din cauza blocajului, circulaţia feroviară a fost perturbată pe această rută, fiind înregistrate întârzieri ale trenurilor în ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici