Circulaţia feroviară se desfăşoară, în continuare, în condiţii de iarnă

Compania CFR SA anunţă că traficul feroviar se desfăşoară, duminică la prânz, în condiţii de iarnă pe întreaga reţea feroviară, fără a fi înregistrate probleme majore în circulaţie.

331 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară se desfăşoară, în continuare, în condiţii de iarnă

Circualţia feroviară se desfăşoară, în continuare, în condiţii de iarnă

Potrivit companiei, la ora 12.00, temperaturile înregistrate erau cuprinse între -9°C la Braşov şi -2°C la Bucureşti, iar stratul de zăpadă măsura între 10 şi 20 cm.

Temperaturile extreme înregistrate în cursul nopţii, care în unele zone au fost de până la -13°C, au provocat pe raza mai multor Regionale CF ruperea unor şine pe diferite secţiuni, iar circulaţia feroviară s-a realizat pe un singur fir, generând întârzieri minime. Personalul CFR SA a intervenit pentru remedierea acestor defecţiuni.

„La această oră doar pe raza Sucursalei Regionale CF Iaşi, Braşov şi Galaţi mai sunt secţiuni afectate de şine rupte, iar circulaţia trenurilor se realizează pe un singur fir, fără a se înregistra însă întârzieri majore, personalul feroviar acţionând la faţa locului pentru remediere”, a transmis compania.

De asemenea, pe raza SRCF Iaşi, pe distanţa Leşu Ilvei – Poiana Ilvei şi Lunca Ilvei – Coşna se menţine restricţia de viteză de circulă 50 km/h.

Pe raza Sucursalelor Regionale CF afectate de vremea nefavorabilă, Bucureşti, Galaţi, Iaşi şi Braşov, sunt activate Comandamentele locale, alcătuite din personal linii şi instalaţii (136 salariaţi), care au intervenit şi intervin în zonele unde se înregistrează probleme, astfel încât circulaţia trenurilor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici