Circulaţia la metrou, în zona Obor, oprită temporar din cauza unei defecţiuni

Circulaţia la metrou pe ruta Ştefan cel Mare - Iancului a fost oprită, luni dimineaţă, timp de aproximativ 15 minute, din cauza unei defecţiuni tehnice la un tren, nefiind înregistrate incidente sau persoane rănite, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Metrorex, Gabriel Mocanu.

15 afișări
Imaginea articolului Circulaţia la metrou, în zona Obor, oprită temporar din cauza unei defecţiuni

Circulaţia la metrou, în zona Obor, oprită temporar din cauza unei defecţiuni (Imagine: Mediafax Foto)

În urma defecţiunii, care s-a produs în jurul orei 8.30, călătorii au fost coborâţi din tren în staţia Obor, acesta fiind retras din circulaţie.

Călătorii au fost nevoiţi să aştepte aproximativ 30 de minute până la reluarea circulaţiei, timp în care în staţiile de metrou s-au adunat sute de persoane.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia la metrou a fost reluată, însă reprezentanţii companiei estimează că trenurile vor reintra în graficul normal în jurul orei 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici