Circulaţia metroului a fost reluată

Circulaţia metroului, întreruptă, sâmbătă dimineaţa, de o cădere a reţelei electrice, a fost reluată în regim normal, fără ca incidentul să afecteze siguranţa călătorilor.

2 afișări
Imaginea articolului Circulaţia metroului a fost reluată

Circulaţia metroului a fost reluată

Directorul general al Metrorex, Gabriel Mocanu, a declarat agenţiei MEDIAFAX că întreruperea sistemului electric a impus restricţii în circulaţia metroului pe tronsonul Piaţa Unirii-Industriilor şi 1 Mai-Gara de Nord, iar un tren a staţionat între staţii timp de 4-5 minute.

"În prezent, circulaţia se desfăşoară normal, conform graficului. Înţeleg însă că Electrica se mai confruntă cu unele probleme şi, în funcţie de această situaţie, este posibil să mai fim şi noi afectaţi, de la caz la caz", a spus Mocanu.

Circulaţia metroului a fost întreruptă, sâmbătă dimineaţa, pe mai multe linii, de o cădere a reţelei electrice.

Căderea reţelei electrice a întrerupt şi sistemul de semaforizare de la suprafaţă în mai multe zone, afectând circulaţia rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici