Circulaţia navelor pe Canalul şi Bara Sulina, oprită din cauza unei furtuni

Circulaţia navelor pe Canalul şi Bara Sulina a fost oprită, joi seară, în urma unei decizii a Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi, din cauza unei furtuni puternice care s-a declanşat în zona respectivă.

402 afișări
Imaginea articolului Circulaţia navelor pe Canalul şi Bara Sulina, oprită din cauza unei furtuni

Circulaţia navelor pe Canalul şi Bara Sulina, oprită din cauza unei furtuni (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Ca urmare a deciziei reprezentanţilor Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi, o navă a fost indisponibilizată în rada portului Sulina.

"În jurul orei 17,30 s-a luat decizia de oprire a circulaţiei navelor pe căile navigabile Canalul şi Bara Sulina. S-a dispus acest lucru pentru că în zonă se manifestă o furtună de gradul 8 (vântul bate cu aproximativ 80 - 90 kilometri pe oră)", a declarat purtătorul de cuvânt al AFDJ Galaţi, Emanuela Turcu.

Potrivit sursei citate, până la ora actuală nu s-au înregistrat "evenimente notabile", o singură navă care intenţiona să intre pe canal fiind indisponibilizată în rada portului Sulina.

"Măsura a fost luată joi după-amiază şi va fi menţinută până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice. Toţi navigatorii au fost avertizaţi în legătură cu acest lucru", a mai spus Emanuela Turcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici