Circulaţia pe Calea Griviţei din Capitală, restricţionată din cauza surpării carosabilului

Circulaţia pe Calea Griviţei, pe sensul spre Chitila, a fost restricţionată, marţi după-amiază, după ce o parte de carosabil, la intersecţia cu strada Lugoj, s-a prăbuşit, formând o groapă adâncă cu diametrul de un metru.

27 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Calea Griviţei din Capitală, restricţionată din cauza surpării carosabilului

Circulaţia pe Calea Griviţei din Capitală, restricţionată din cauza surpării carosabilului

Lucrările de remediere au început marţi după-amiază, echipele Apa Nova Bucureşti intervenind în procedură de urgenţă, se arată într-un comunicat al companiei.

"Din verificarea preliminară făcută rezulta că este avariat canalul ovoid al străzii Lugoj, până la legătura în colector Griviţa (axul Căii Griviţa)", precizează Apa Nova.

Echipele Apa Nova au izolat şi semnalizat groapa formată, care are un diametru de aproximativ un metru.

"Clienţii din zonă nu vor fi în niciun fel afectaţi, serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare pentru aceştia furnizându-se în mod normal", precizează compania.

Circulaţia pe banda unu şi jumătate din banda doi pe sensul dinspre centru spre Chitila a fost închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici