Circulaţia pe DN1, la ieşirea din Bucureşti, a fost reluată

Circulaţia în zona Pasajului Băneasa, la ieşirea din Bucureşti pe DN1, oprită din cauza unei avarii la o conductă de apă, a fost reluată după aproximativ două ore, a declarat, joi seară, inspectorul principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Daniel Piştea.

43 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe DN1, la ieşirea din Bucureşti, a fost reluată

Circulaţia pe DN1, la ieşirea din Bucureşti, a fost reluată (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, traficul pe sensul de ieşire din Bucureşti a fost reluat în jurul orei 18.00, situaţia în zonă fiind remediată de un echipaj de intervenţie.

Avaria la conducta de apă din nordul Capitalei, în apropierea Pasajului Băneasa, a provocat, joi după-amiază, perturbarea traficului rutier în zonă, circulaţia fiind oprită pe sensul de ieşire din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Apa Nova, avaria din nordul Capitalei a fost produsă de un excavator al firmei ce lucrează la Pasajul Băneasa, care a secţionat conducta de apă aflată în imediata apropiere a şantierului. Conducta a fost secţionată cu puţine minute înainte ca premierul interimar Emil Boc să ajungă la şantierul pasajului, pentru a inspecta stadiul lucrării.

Timp de aproximativ două ore, circulaţia la ieşirea din Bucureşti pe DN1, de la Piaţa Presei Libere către Bulevardul Aerogării, a fost deviată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici