Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, îngreunată din cauza ceţii

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale este îngreunată, joi dimineaţă, din cauza ceţii, pe unele porţiuni de drum vizibilitatea fiind sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

13 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, îngreunată din cauza ceţii

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, îngreunată din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, vizibilitatea pe DN15, în judeţul Mureş, pe tronsonul cuprins între Ungheni şi limita cu judeţul Cluj, este sub 50 de metri.

Totodată, pe DN2, în judeţul Suceava şi pe DN1 şi DN7, în judeţul Alba, vizibilitatea este sub 100 de metri.

Ceaţa îngreunează traficul rutier şi pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 58 şi 73, însă vizibilitatea este peste 100 de metri.

În condiţii de ceaţă şoferii trebuie să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 de kilometri pe oră în localităţi şi 50 de kilometri pe oră în afara acestora şi să păstreze o distanţă mai mare de siguranţă în mers între maşini, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici