Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, îngreunată din cauza ceţii şi a zăpezii

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale este îngreunată, joi dimineaţă, din cauza ceţii şi a zăpezii, pe DN67C, în judeţul Gorj, pe DN7A, în localitatea vâlceană Voineasa-Vidra şi în judeţul Maramureş şi pe DN18 Sighetu Marmaţiei-Baia Mare stratul de zăpadă fiind de aproximativ un centimetru.

20 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, îngreunată din cauza ceţii şi a zăpezii

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, îngreunată din cauza ceţii şi a zăpezii (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe DN67C, între kilometrii 27 şi 34, în zona Novaci-Rânca din judeţul Gorj, pe DN7A, între kilometrii 54 şi 63, în zona vâlceană Voineasa-Vidra şi în judeţul Maramureş, precum şi pe DN18 Sighetu Marmaţiei-Baia Mare stratul de zăpadă este de aproximativ un centimetru.

De asemenea, la Borsec, pe DN15, în Harghita pe DN13A, la Lacu Roşu pe DN 12C şi la Vatra Dornei în Suceava este lapoviţă.

Ceaţa reduce vizibilitate sub 100 de metri pe DN 67D, între Tismana şi Baia de Aramă, în judeţul Gorj, pe DN 17, la Piatra Fântânele, în judeţul Bistriţa-Năsăud, şi pe DN 64 Râmnicu Vâlcea - Drăgăşani, mai ales pe tronsonul cuprins între localităţile Râureni şi Marcea.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 de kilometri pe oră în localităţi şi 50 de kilometri pe oră în afara acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici