Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrada A1, îngreunată din cauza ceţii

Circulaţia rutieră pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrada Bucureşti - Piteşti este îngreunată, marţi dimineaţă, din cauza ceţii, pe unele porţiuni de drum vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

14 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrada A1, îngreunată din cauza ceţii

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrada A1, îngreunată din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

În judeţele Harghita, Călăraşi şi Prahova, pe DN 1B Ploieşti-Mizil, DN 1D Albeşti-Ciorani şi pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti ceaţa reduce vizibilitatea pe unele porţiuni de drum sub 50 de metri.

Vizibilitatea este sub 100 de metri pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, de la ieşirea din Capitală şi până în zona kilometrului 70.

Ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri şi pe unele drumuri din judeţele Argeş, Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa, Buzău, Mehedinţi, Olt, Vâlcea, mai ales pe DN 7 Seaca-Milcoiu, pe DN 64, tronsonul Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani şi pe DN 65D, segmentul Bălceşti-Ciocâltei, în judeţul Dolj, în special pe DN 55 Craiova-Sadova şi DN 56 Craiova-Radovan.

De asemenea, în judeţul Gorj, mai ales în zonele Târgu Jiu şi Bengeşti, în judeţul Constanţa, la Hârşova şi în câteva judeţe din Moldova, respectiv Suceava, Botoşani, Neamţ şi Galaţi, vizibilitatea este redusă din cauza ceţii sub 100 de metri.

În condiţii de ceaţă, şoferii trebuie să reducă viteza, să circule cu luminile de ceaţă şi să evite depăşirile, precizează Centrul Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici