Circulaţia pe podul Calafat-Vidin este întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii. Când se va relua traficul

Circulaţia pe podul Calafat-Vidin este întreruptă, vineri dimineaţa, între orele 9.00 – 10.15, pentru lucrări de reparaţii, iar în acest interval, maşinile vor fi oprite în zonele Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până când se va relua traficul pe pod.

570 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe podul Calafat-Vidin este întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii. Când se va relua traficul

Circulaţia pe podul Calafat-Vidin este întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii, Când se va relua traficul

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că vineri, între orele 9.00-10.15, circulaţia pe podul Calafat -Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie.

În acest interval, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Poliţiştii de frontieră recomandă consultarea aplicaţiei „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, ceea ce poate ajuta la reconfigurarea traseului către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici