Circulaţia pe toate drumurile naţionale din judeţul Ialomiţa a fost redeschisă

Circulaţia pe toate drumurile naţionale din judeţul Ialomiţa a fost reluată, vineri dimineaţă, însă pe toate arterele rutiere din judeţ se circulă cu dificultate din cauza zăpezii.

1 afișare
Imaginea articolului Circulaţia pe toate drumurile naţionale din judeţul Ialomiţa a fost redeschisă

Circulaţia pe toate drumurile naţionale din judeţul Ialomiţa a fost redeschisă

Potrivit prefectului judeţului Ialomiţa, Stelian Caramitru, circulaţia a fost închisă, joi seara, pe DN 3 B Feteşti - Făcăeni -Vlădeni - Chirana, DN 21 A Ţăndărei - Bărăganu, DN 21 Slobozia - Bărăganu şi DN 2 C Amara - Griviţa -Tovărăşia, pentru a permite drumarilor accesul pe aceste şosele.

Conform sursei citate, toate aceste artere au fost curăţate de zăpadă, vineri dimineaţă fiind redeschis traficul, însă se circulă cu dificultate.

De asemenea, a fost reluată circulaţia şi pe DJ 211 Griviţa-Traian, DJ 203F Griviţa-Smirna-Iazu-Scânteia-Valea Ciorii, DJ 201B Slobozia-Ivăneşti-Ciochina-Orezu-Raşi- Lehliu, DJ 213 Gura Ialomiţei-Luciu, care fuseseră blocate de zăpadă pe unele tronsoane.

La ora transmiterii ştirii, se intervenea pentru deblocarea DJ 212, drum care face legătura între judeţele Ialomiţa şi Brăila, în unele locuri troienele de zăpadă depăşind un metru înălţime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici