Circulaţia rutieră de pe DN1, deviată dinspre Braşov către Valea Prahovei din cauza aglomeraţiei

Circulaţia rutieră de pe DN1 a fost deviată, vineri, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, din cauza aglomeraţiei.

85 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră de pe DN1, deviată dinspre Braşov către Valea Prahovei din cauza aglomeraţiei

Circulaţia rutieră de pe DN1, deviată dinspre Braşov către Valea Prahovei din cauza aglomeraţiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Măsura devierii circulaţiei a fost luată începând cu ora 13.30, din cauza aglomeraţiei de pe DN1, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Aproximativ 25.000 de turişti au petrecut Crăciunul în staţiunile de pe Valea Prahovei. Potrivit operatorilor din turism, gradul de ocupare a locurilor de cazare omologate din staţiuni a depăşit 70 la sută, iar în cazul pensiunilor şi vilelor locurile de cazare au fost ocupate în totalitate.

Hotelierii din staţiunile de pe Valea Prahovei au avut de sărbători oferte pornind de la 430 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare, de Crăciun, la o vilă din Buşteni şi ajungând la 1.900 de euro pentru două persoane, pentru cinci nopţi de cazare, de Revelion, într-un hotel de lux din Azuga.

Pe lângă turiştii care s-au cazat în unităţile hoteliere, câteva mii de români care deţin case de vacanţă pe Valea Prahovei au petrecut Crăciunul la munte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici