Circulaţia rutieră este îngreunată pe DN 1, la Nistoreşti, din cauza unui accident

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, vineri după-amiază, pe DN 1, la Nistoreşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două maşini, un autoturism şi un microbuz, în urma accidentului două persoane fiind rănite.

263 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră este îngreunată pe DN 1, la Nistoreşti, din cauza unui accident

Circulaţia rutieră este îngreunată pe DN 1, la Nistoreşti, din cauza unui accident (Montaj foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, comisarul Venera Nedelcu, accidentul s-a petrecut în zona localităţii prahovene Nistoreşti.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism Dacia Papuc a ieşit dintr-o benzinărie cu intenţia de a intra pe banda de mers către Ploieşti, însă nu s-a asigurat corespunzător înainte de a pătrunde pe DN 1, ciocnindu-se cu un microbuz marca Ford Tranzit.

În urma coliziunii, şoferul Daciei a fost rănit grav, iar o persoană din microbuz a suferit răni uşoare.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 1, la Nistoreşti, se desfăşoară cu dificultate din cauza accidententului, maşinile rulând alternativ pe o singură bandă, cealaltă bandă a şoselei fiind blocată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici