Circulaţia rutieră prin centrul oraşului Sinaia, restricţionată luni, timp de o oră

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, luni, între orele 17.00 şi 18.00, pentru organizarea unei marş pentru Ziua Naţională a României, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române care îi sfătuişete pe şoferi să folosească varianta de ocolire a oraşului.

29 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră prin centrul oraşului Sinaia, restricţionată luni, timp de o oră

Circulaţia rutieră prin centrul oraşului Sinaia, restricţionată luni, timp de o oră (Imagine: Mediafax Foto)

Între orele 17.00 şi 18.00, autovehiculele vor putea circula pe sensul către Bucureşti pe o bandă, pe cealaltă fiind organizat marşul de Ziua Naţională, între strada Avram Iancu şi Parcul Dimitrie Ghica.

Centrul Infotrafic îi atenţionează pe şoferii care vor să plece de la munte că pe DN1, Valea Prahovei, circulaţia va fi intensă spre sfârşitul zilei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici