Circulaţia rutieră, reluată pe A2 Bucureşti - Drajna şi DN2 Urziceni - Focşani

Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui pe tronsonul Bucureşti – Drajna şi pe DN 2 Urziceni-Focşani a fost reluată, traficul rutier rămânând blocat pe cinci drumuri naţionale.

101 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră, reluată pe A2 Bucureşti - Drajna şi DN2 Urziceni - Focşani

Circulaţia rutieră, reluată pe A2 Bucureşti - Drajna şi DN2 Urziceni - Focşani (Imagine: Remus Suciu/MediafaxFoto)

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România şi Inspectoratul General al Poliţiei Române - Direcţia Rutieră informează, vineri la prânz, că circulaţia pe autostrada A2, pe sectorul Bucureşti - Drajna, a fost deschisă pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

De asemenea, circulaţia pe DN 2 Urziceni - Buzău - Focşani, a fost deschisă pentru toate categoriile de autovehicule.

Traficul este închis pe DN 1D Albeşti -Urziceni, DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila, DN 24D Bălăbăneşti - Cuca, DN 2C Costeşti - Padina şi DN 2N Martineşti - Jitia, potrivit sursei citate.

Pentru eliberarea căii de rulare, angajaţii CNADNR au acţionat cu 21 autoutilaje specifice.

Sectorul de pe Autostrada Soarelui şi DN 2 au fost închise, vineri la ora 8.00, din cauza ninsorilor şi a viscolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici