Circulaţia rutieră, restricţionată pe mai multe drumuri din ţară

Circulaţia rutieră pe mai multe drumuri din ţară a fost restricţionată din cauza lucrărilor care se execută la carosabil, în aceste condiţii poliţiştii recomandând şoferilor să circule cu prudenţă, a informat, vineri, Poliţia Română.

1 afișare
Imaginea articolului Circulaţia rutieră, restricţionată pe mai multe drumuri din ţară

Circulaţia rutieră, restricţionată pe mai multe drumuri din ţară

Astfel, pe Autostrada A1 (Bucureşti-Piteşti) se circulă cu dificultate, pe un singur fir, în zona kilometrului 36, din cauza lucrărilor la podul peste râul Argeş. În acest caz, poliţiştii recomandă ca rută alternativă DN7 (Bucureşti - Titu - Găeşti - Piteşti).

De asemenea, se circulă cu dificultate pe DN15, în dreptul localităţii Chiriteni (judeţul Neamţ), unde, din cauza alunecărilor de teren, drumul este rupt, îngustând partea carosabilă de la 3,5 metri la 2,5 metri. În zonă a fost interzisă circulaţia vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone, iar viteza a fost limitată la 30 de kilometri pe oră. Ca rută alternativă, poliţiştii recomandă DN15B (Poiana Largului - Târgu Neamţ - DN15C Târgu Neamţ - Dobreni - Piatra Neamţ).

Totodată, DN73A (Predeal-Râşnov), a fost afectat pe o distanţă de 50 de metri, din cauza ploilor care au afectat lucrările de consolidare. Circulaţia se desfăşoară pe jumătate de cale şi este permisă numai pentru vehiculele cu greutatea de până la 3,5 tone.

Pe DN17, în judeţul Suceava, a fost grav avariat un pod din apropierea localităţii Vama, motiv pentru care circulaţia între localităţile Câmpulung Moldovenesc şi Frasin, a fost închisă.

Poliţiştii mai atrag atenţia supra faptului că, pe Autostrada A2, a crescut numărul autoturismelor care se reîntorc dinspre litoral, în special în apropiere de intrarea pe autostradă. În acestă situaţie, Poliţia Rutieră recomandă folosirea rutei alternative DN2A (Constanţa - Hârşova - Giurgeni - Ţăndărei - Slobozia - Urziceni -DN2 - Urziceni - Bucureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici