Circulaţia rutieră se închide temporar în Prelungirea Berceni, în noaptea de miercuri spre joi

Circulaţia rutieră la limita teritorială a Sectorului 4 - zona Prelungirea Berceni – linia de Centură a Capitalei va fi blocată în noaptea de miercuri spre joi, între orele 1.00 şi 5.00, pentru a se asigura fluenţa traficului rutier.

165 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră se închide temporar în Prelungirea Berceni, în noaptea de miercuri spre joi

Circulaţia rutieră se închide temporar în Prelungirea Berceni, în noaptea de miercuri spre joi (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Decizia a fost luată pentru că este încă în vigoare atenţionarea meteo de viscol, urmat de ger, iar zona Prelungirea Berceni este în câmp deschis, existând riscul ca toată cantitatea de zăpadă acumulată pe marginea acestei căi rutiere, pe porţiunea de doi kilometri până la linia de Centură a Capitalei, să fie spulberată şi împrăştiată pe carosabil, informează Primăria sectorului 4.

Întrucât este intens tranzitată de vehicule de transport marfă de mare tonaj, zona trebuie degajată, iar zăpada care pe alocuri, atinge chiar şi cinci metri înălţime va fi încărcată de către lucrătorii REBU SA.

Astfel, se încearcă evitarea situaţiei din cursul săptămânii trecute, când zăpada căzută abundent, cât, mai ales viscolul, au dus la producerea de blocaje rutiere în această zonă.

"Am anunţat Prefectura Capitalei şi, cu sprijinul Poliţiei Rutiere, vom restricţiona temporar circulaţia în zonă, pentru a reuşi să degajăm carosabilul. Altfel, riscăm să se blocheze din nou autovehiculele în câmp deschis, nemaivorbind de faptul că gerul din timpul nopţii poate provoca necazuri şi poate îngreuna acţiunile noastre de deszăpezire", a declarat primarul Cristian Popescu-Piedone, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici