Circulaţia tramvaielor, blocată pe Calea Giuleşti din Capitală din cauza unui accident rutier

Circulaţia tramvaielor din zona Calea Giuleşti din Capitală este blocată pe ambele sensuri, după ce două maşini s-au ciocnit din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, informează Brigada Rutieră. În urma impactului, patru victime au fost transportate la spital, acestea fiind conştiente.

899 afișări
Imaginea articolului Circulaţia tramvaielor, blocată pe Calea Giuleşti din Capitală din cauza unui accident rutier

Circulaţia tramvaielor, blocată pe Calea Giuleşti din Capitală din cauza unui accident rutier

Circulaţia tramvaielor este blocată pe ambele sensuri în zona Calea Giuleşti numărul 202 din Capitală, după ce două autoturisme s-au ciocnit din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, au informat reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Potrivit sursei citate, patru victime au fost transportate la spital, acestea fiind conştiente.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici