Circulaţia trenurilor între Bucureşti şi Braşov a revenit la normal

Traficul feroviar între Bucureşti şi Braşov, care timp de aproximativ 22 de ore s-a desfăşurat cu dificultate după ce un fir de înaltă tensiune a căzut pe linia de contact, a revenit la normal duminică după amiază, în urma lucrărilor de reparaţii efectuate de echipele de intervenţie.

4 afișări
Imaginea articolului Circulaţia trenurilor între Bucureşti şi Braşov a revenit la normal

Circulaţia trenurilor între Bucureşti şi Braşov a revenit la normal

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, citat de corespondentul MEDIAFAX, circulaţia pe firul doi de mers a fost reluată duminică, în jurul orei 15.50, în condiţiile în care echipele de intervenţie au reluat lucrările pentru repararea avariei duminică la ora 9.00.

În cursul zilei de duminică, trei trenuri care au circulat între Capitală şi Braşov au înregistrat întârzieri din cauza lucrărilor efectuate pe linia ferată, cele trei garnituri feroviare cumulând 40 de minute de întârziere.

În total, începând de sâmbătă după amiază, de la ora 17.35 şi până duminică la ora 15.50, un număr de 15 trenuri care au circulat pe ruta Bucureşti - Braşov şi retur au înregistrat întârzieri totalizând aproximativ 1.400 de minute.

Circulaţia feroviară între Bucureşti şi Braşov a fost întreruptă sâmbătă, începând cu ora 17.35, din cauza unui fir de înaltă tensiune care s-a rupt şi a căzut pe linia de contact, între staţiile CFR Floreşti şi Câmpina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici