Circulaţia troleibuzelor, îngreunată în centrul Capitalei, după ce un fir electric s-a rupt

Circulaţia troleibuzelor este îngreunată, vineri dimineaţă, în centrul Capitalei, pe sensul de mers de la Piaţa Univesităţii spre Calea Moşilor, din cauza ruperii unor fire electrice, purtătorul de cuvânt al RATB estimând că traficul rutier ar putea reveni la normal în aproximativ jumătate de oră.

29 afișări
Imaginea articolului Circulaţia troleibuzelor, îngreunată în centrul Capitalei, după ce un fir electric s-a rupt

Circulaţia troleibuzelor, îngreunată în centrul Capitalei, după ce un fir electric s-a rupt

Mihai Vlădăru, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), a declarat că firul electric s-a rupt, în jurul orei 9.35 şi că de la Piaţa Universităţii spre Calea Moşilor se circulă cu sistem de pilotare.

Astfel, în dreptul firul rupt, captatorii pentru firul de alimentare sunt coborâţi, astfel că troleibuzele circulă pe resurse proprii, ceea ce îngreunează traficul rutier în zonă.

Vlădărău a spus că, din acest motiv, sunt afectate toate troleibuzele care circulă pe acest traseu.

De asemenea, sunt întârzieri în trafic din cauza acestor probleme, a spus Vlădărău.

Acesta a adăugat că problemele se vor rezolva, cel mai probabil, în aproximativ jumătate de oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici