Circulaţia va fi restricţionată în Pasajul Unirii în nopţile de 27/28 şi 28/29 februarie

Circulaţia va fi restricţionată în Pasajul Unirii în nopţile de marţi spre miercuri şi miercuri spre joi, pentru lucrări.

160 afișări
Imaginea articolului Circulaţia va fi restricţionată în Pasajul Unirii în nopţile de 27/28 şi 28/29 februarie

Circulaţia va fi restricţionată în Pasajul Unirii în nopţile de 27/28 şi 28/29 februarie

În nopţile de marţi spre miercuri (27/28 februarie a.c.) şi de miercuri spre joi (28/29 februarie a.c.), în intervalul orar 23.00 - 5.30, circulaţia tuturor vehiculelor în Pasajul Unirii va fi restricţionată în vederea derulării unor operaţiuni de întreţinere a tunelului rutier.

Astfel, în noaptea de marţi spre miercuri, activităţile vor fi desfăşurate pe sensul de mers dinspre bd. Dimitrie Cantemir către Piaţa Universităţii, iar în noaptea de miercuri spre joi, aceleaşi operaţiuni vor fi realizate pe sensul opus de circulaţie, respectiv dinspre Piaţa Universităţii către bd. Dimitrie Cantemir.

Brigada Rutieră le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate în zonă şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici