Circulaţie a fost blocată pe DN 7 după ce un TIR a lovit o autoutilitară

Circulaţia pe DN 7 este blocată, vineri dimineaţă, în dreptul localităţii argeşene Morăreşti, după ce un TIR a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară, iar în urma impactului autotrenul a luat foc, o persoană pierzându-şi viaţa în urma accidentului.

31 afișări
Imaginea articolului Circulaţie a fost blocată pe DN 7 după ce un TIR a lovit o autoutilitară

Circulaţie a fost blocată pe DN 7 după ce un TIR a lovit o autoutilitară (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit comisarului-şef Marian Badea, şeful Poliţiei Rutiere Argeş, un TIR care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Piteşti a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de o dubă care circula regulamentar. În urma impactului, TIR-ul a luat foc, incendiul fiind stins de către pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

În urma accidentului şoferul autoutilitarei a murit pe loc, în timp ce conducătorul TIR-ului a scăpat nevătămat, reuşind să iasă din maşină înainte ca focul să se extindă.

Din primele cercetări rezultă că şoferul TIR-ului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, un tronson cu multe curbe deosebit de periculoase, şi a pierdut controlul volanului, autovehiculul ajungând pe contrasens.

Conform poliţiştilor, şoferul TIR-ului va fi cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă şi distrugere.

Circulaţia pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Piteşti, în zona localităţii argeşene Morăreşti, a fost reluată pe ambele sensuri, după o oră şi jumătate de blocaj.

Potrivit comisarului-sef Marian Badea, şeful Politiei Rutiere Argeş, nu a existat niciun moment pericolul producerii unei explozii, iar pompierii militari au supravegheat permanent zona dupa stingerea incendiului pentru a preveni reizbucnirea focului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici