Circulaţie blocată pe DN1 A, la Cheia, din cauza unei avalanşe

Circulaţia rutieră pe DN1 A a fost blocată, miercuri după-amiază, în zona localităţii Cheia, judeţul Prahova, din cauza unei avalanşe, drumul fiind acoperit pe o lungime de zece metri cu un strat de zăpadă de doi metri. Traficul a fost reluat după mai bine de două ore.

134 afișări
Imaginea articolului Circulaţie blocată pe DN1 A, la Cheia, din cauza unei avalanşe

Circulaţie blocată pe DN1 A, la Cheia, din cauza unei avalanşe (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, traficul rutier pe DN1 A Ploieşti - Braşov a fost reluat, miercuri, după mai mult de două.

Zăpada care a blocat şoseaua a fost îndepărtată de către angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Prahova.

Circulaţia rutieră pe DN1 A a fost blocată, miercuri după-amiază, în zona localităţii Cheia, judeţul Prahova, din cauza unei avalanşe, drumul fiind acoperit pe o lungime de zece metri cu un strat de zăpadă de doi metri

Nimeni nu a fost rănit în urma inbcidentului şi niciun autovehicul nu a fost suprins de avalanşă.

DN1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele şi este circulat în special de autovehicule de mare tonaj, al căror acces este interzis pe DN1 în cursul săptămânii pe timp de zi şi în weekend.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici