Circulaţie blocată pe strada General Berthelot

Circulaţia pe strada General Berthelot a fost blocată după ce un stâlp de susţinere a cablurilor electrice a căzut, joi, pe carosabil, în urma incidentului fiind avariată şi o maşină parcată în zonă.

94 afișări
Imaginea articolului Circulaţie blocată pe strada General Berthelot

Circulaţie blocată pe strada General Berthelot (Imagine din arhiva Mediafax/AFP)

Circulaţia a fost reluată, joi, în jurul orei 13.00, după ce stâlpul de susţinere a cablurilor electrice căzut pe carosabil a fost ridicat de o echipă de la Electrica cu un excavator.

Aproximativ zece cabluri, ai căror proprietari nu au venit încă la faţa locului, atârnă de ceilalţi stâlpi, care sunt înclinaţi.

Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului, majoritatea cablurilor susţinute de stâlpul căzut aparţin unor firme de internet. Reprezentanţii companiei RDS-RCS au ajuns la locul incidentului.

Circulaţia pe strada General Berthelot a fost blocată, joi, aproximativ trei ore, după ce un stâlp de susţinere a cablurilor electrice a căzut pe carosabil. Incidentul s-a produs în jurul orei 10.00, la intersecţia străzilor General Berthelor cu Luterană.

Potrivit poliştilor aflaţi la faţa locului, stâlpul a cedat pentru că este foarte vechi şi din cauza numărului mare de cabluri, care aparţineau, printre altele, RCS-RDS, Interconect, Fibernet (companie de telefonie şi internet) şi Electrica.

Reprezentanţii Electrica sosiţi la faţa locului au scos cablurile de electricitate de pe stâlp. Stâlpul din beton a lovit şi o maşină parcată în zonă, aceasta fiind uşor avariată.

În urma incidentului a fost afectată şi reţeaua de telecomunicaţii a Ministerului Educaţiei, care are sediul pe strada General Berthelot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici