Circulaţie în condiţii de vizibilitate redusă din cauza ceţii, pe autostrăzile A2 şi A3

Circulaţia rutieră se desfăşoară, joi dimineaţă, în condiţiile unei vizibilităţi reduse din cauza ceţii pe autostrăzile A2 şi A3 şi pe DN 1 în judeţul Ilfov.

97 afișări
Imaginea articolului Circulaţie în condiţii de vizibilitate redusă din cauza ceţii, pe autostrăzile A2 şi A3

Circulaţie în condiţii de vizibilitate redusă din cauza ceţii, pe autostrăzile A2 şi A3

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65, la kilometrul 100-800 de metri, în zona localităţii Cerbu, judeţul Argeş, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism, un autocamion şi un autocar de transport persoane, în care se aflau 15 pasageri. Nu au fost victime. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Piteşti - Slatina, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

În ţară se circulă în general pe un carosabil uscat, fără precipitaţii, cu valori de trafic normale.

Sunt semnalate însă condiţii de ceaţă, pe alocuri cu vizibilitate redusă sub 200 de metri, pe DN 1 în jud. Ilfov, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 10 - 105, precum şi pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, până la kilometrul 20.

„Recomandăm şoferilor să reducă semnificativ viteza în mers, sporind atenţia în trafic, evitând orice manevră riscantă şi mai ales depăşirile, să folosească luminile de ceaţă şi sistemele de dezaburire şi să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule. Amintim şoferilor că începând de ieri, 12.04.2023, au fost ridicate restricţiile de pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la podul peste Dunăre de la Cernavodă, situat între kilometrii 156 - 161. Viteza legală pe pod este însă de 80 km/oră”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici