Circulaţie închisă marţi dimineaţa pe două tronsoane de drumuri naţionale

Circulaţia este închisă marţi dimineaţa pe două sectoare de drumuri naţionale din cauza vremii nafavorabile, a anunţat Centrul Infotrafic.

191 afișări
Imaginea articolului Circulaţie închisă marţi dimineaţa pe două tronsoane de drumuri naţionale

Circulaţie închisă marţi dimineaţa pe două tronsoane de drumuri naţionale

Astfel, este închisă circulaţia pe DN 22 Râmnicu Sărat, judeţul Buzău - limita cu judeţul Brăila/Buzău, şi pe DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti/Vrancea.

De asemenea, traficul maşinilor cu masa mai mare de 7,5 tone este restricţionat pe DN 22 Grădiştea (jud Brăila) – municipiul Brăila/Brăila.

Totodată, Centrul Infotrafic anunţă că traficul maşinilor de peste 3,5 tone este restricţionat pe DN 2C Costeşti, judeţul Buzău – limită cu judeţul Ialomiţa/Buzău.

Şoferii sunt sfătuiţi să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să îşi echipeze maşina corespunzător.

„Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă! Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceţi considerabil viteza pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare este mult mai mare. Nu bruscaţi comenzile autovehiculelor, ci folosiţi frâna de motor pentru încetinire! Pentru evitarea blocajelor de trafic, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule staţionate şi permiteţi accesul utilajelor de deszăpezire”, sfătuiesc poliţiştii.

De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi ca, înainte de a pleca în călătorie, să îşi asigure rezerve de carburant, apă şi hrană şi să ia în considerare amânarea deplasărilor nonurgente pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
circulaţie,
drumuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici