Circulaţie îngreunată din cauza zăpezii şi a viscolului, într-un judeţ. Un drum judeţean este închis

Ninge în judeţul Suceava, iar circulaţia pe mai multe şosele este, duminică seara, îngreunată. Din cauza viscolului, un drum judeţean este închis circulaţiei pe o distanţă de 14 kilometri, iar pe DN2 Suceava-Siret, pe o distanţă de doi kilometri, se circulă pe un singur fir.

1128 afișări

Potrivit ISU Suceava, din cauza viscolului, DJ 291 A Siret-Muşeniţa-Frătăuţii Noi este închis circulaţiei pe o lungime de 14 km. Acţiunile de deszăpezire pe acest drum vor fi reluate după încetarea viscolului, au anunţat autorităţile.

De asemenea, pe DN 17 viscoleşte, vizibilitatea este redusă şi se circulă cu 30 km/h. ISU Suceava informează că DJ 208 D Adâncata-Mitoc-Hănţeşti, DJ 291 A şi DJ 208 B sunt acoperite cu zăpadă, iar pe DJ 208 A Ipoteşti-Bosanci-Udeşti se formează polei.

În Pasul Palma ninge viscolit, iar viteza vântului atinge 50-60 km/h. Zăpada este spulberată pe carosabil, iar între kilometrul 36 şi kilometrul 39 este un strat de zăpadă de până la 2 centimetri.

Potrivit autorităţilor, zeci de utilaje de deszăpezire acţionează pe şoselele din judeţ.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că traficul rutier este îngreunat şi se desfăşoară pe un singur fir pe DN 2 Suceava–Siret, în zona localităţii Bălcăuţi, pe raza a doi kilometri, din cauza viscolului şi a stratului de zăpadă depus pe şosea. În zonă, vizibilitatea este redusă din cauza condiţiilor meteorologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zăpadă,
drum,
închis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici