Circulaţie îngreunată pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe ambele sensuri

Poliţia Rutieră informează că şi duminică traficul rutier pe Autostrada Bucureşti-Piteşti (A1) se desfăşoară cu mare dificultate în zona kilometrului 36, în ambele sensuri, din cauza lucrărilor care se execută la podul de peste râul Argeş.

2 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe ambele sensuri

Circulaţie îngreunată pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe ambele sensuri

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române transmitea că din cauza lucrărilor, sâmbătă, pe această autostradă se formase o coloană de autovehicule de opt kilometri.

VEZI VIDEO

Circulaţia dificilă i-a enervat atât pe şoferi şi pasageri, cât şi pe poliţiştii care dirijau traficul.

Direcţia Poliţiei Rutiere recomandă participanţilor la trafic să respecte semnalele agenţilor de circulaţie care acţionează pentru fluidizarea traficului şi să manifeste calm şi înţelegere.

Poliţia Rutieră împreună cu administratorul drumului analizează posibilitatea urgentării lucrărilor de reparaţie a podului, astfel încât să se redea în circulaţie, cât mai repede posibil, şi celălalt sens al autostrăzii.

Pentru evitarea aglomeraţiei şi a unor nedorite ambuteiaje, Poliţia Rutieră le recomandă, cu insistentă, conducătorilor de vehicule şi folosirea rutei alternative: DN7- Bucureşti - Titu - Găeşti - Piteşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici