Video Circulaţie îngreunată pe cele două autostrăzi

Pe Autostrada Soarelui , dar şi pe cea care leagă Capitala de Piteşti, traficul se desfăşura cu dificultate, sâmbătă, înainte de prânz, situaţie în care Poliţia Rutieră a recomandat utilizarea unor rute alternative.

1 afișare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa, se înregistrau creşteri semnificative ale valorilor de trafic. La ora 10:00, între kilometrii 150 şi 162, se circula în coloană, bară la bară, din cauza capacităţii reduse a DN 22C (Cernavodă-Medgidia-Basarabi) de preluare a traficului de pe autostradă.

Pentru evitarea neplăcerilor prilejuite de aglomeraţie, Poliţia Rutieră recomandă folosirea rutei alternative: DN2 Bucureşti-Urziceni şi în continuare DN2A Slobozia-Hârşova-Constanţa.

De asemenea, traficul se desfăşura cu dificultate în zona kilometrului 36 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti, din cauza lucrărilor de reparaţii la podul peste râul Argeş, unde se circula în ambele sensuri pe un singur fir.

Poliţia Rutieră anticipează o intensificare a valorilor de trafic, mai ales către seară, după ora 20:00, când vor circula şi vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, care în intervalul orar 11:00-20:00 au interdicţie de deplasare. Pentru evitarea unor blocaje ale traficului pe autostradă, se recomandă folosirea rutei alternative: DN7 – Bucureşti-Titu-Găeşti-Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici