Circulaţie îngreunată pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Circulaţia pe Şoseaua de Centură a Capitalei, între Jilava şi Popeşti Leordeni, se desfăşoară, joi seară, alternativ pe un singur sens, din cauza unui accident rutier în care au fost implictae două camioane şi în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

2 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Circulaţie îngreunată pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, în urma accidentului produs joi seară, în jurul orei 18.40, o persoană a suferit vătămări corporale grave.

Din cauza restricţionării circulaţiei pe un singur sens, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, şoferii care circulă pe Şoseaua de Centură fiind nevoiţi să aştepte pentru că nu sunt rute ocolitoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici