Circulaţie restricţionată în Bucureşti, săptămâna viitoare, înaintea Paradei de Ziua Naţională

Circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată în zilele de 27 şi 29 noiembrie, în zona Piaţa Presei Libere - Arcul de Triumf - Piaţa Victoriei, ca urmare a antrenamentelor şi repetiţiilor generale pentru Parada de Ziua Naţională.

4 afișări
Imaginea articolului Circulaţie restricţionată în Bucureşti, săptămâna viitoare, înaintea Paradei de Ziua Naţională

Circulaţie restricţionată în Bucureşti, săptămâna viitoare, înaintea Paradei de Ziua Naţională

Circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată în zona Piaţa Presei Libere - Arcul de Triumf - Piaţa Victoriei, în vederea desfăşurării acestor activităţi, în ziua de 27 noiembrie, între orele 08.30 şi 13.00, şi în ziua de 29 noiembrie, între orele 09.30 şi 13.00, informează MAp.

Ministerul Apărării a informat, joi, că restricţiile sunt determinate de organizarea de antrenamente şi repetiţii generale, care se vor desfăşura în zona Arcului de Triumf din Bucureşti, în zilele de 27 şi 29 noiembrie, în vederea pregătirii paradei militare care va avea loc cu prilejul Zilei Naţionale a României.

În aceste zile, aeronave aparţinând Forţelor Aeriene vor efectua zboruri de antrenament deasupra Capitalei.

La parada militară din Bucureşti vor defila aproximativ 1.200 de militari aparţinând categoriilor de forţe ale Armatei României, Ministerului Internelor şi Reformei Administrative şi Serviciului Român de Informaţii, constituiţi în blocuri de paradă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici