Circulaţie restricţionată la frontiera dintre Bulgaria şi România, din cauza caniculei

Circulaţia camioanelor de mare tonaj a fost restricţionată în câteva puncte de trecere a frontierei dintre Bulgaria şi România din cauza caniculei, a anunţat Ministerul bulgar de Interne.

190 afișări
Imaginea articolului Circulaţie restricţionată la frontiera dintre Bulgaria şi România, din cauza caniculei

Circulaţie restricţionată la frontiera dintre Bulgaria şi România, din cauza caniculei (Imagine:Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Circulaţia va fi restricţionată spre România în punctele de frontieră de la Vidin, Nicopole, podul peste Dunăre şi Silistra, informează agenţia bulgară Novinite.

Camioanele de peste 7,5 tone nu vor putea circula în România între orele 11.00 şi 20.00 vineri, sâmbătă şi duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici