Circulaţie rutieră dificilă pe DN 1, la Comarnic, din cauza ninsorii

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, pe Drumul Naţional 1, în zona oraşului prahovean Comarnic, unde ninge abundent, iar vizibilitatea este redusă, şoferii fiind nevoiţi să conducă cu viteze de cel mult 20-30 de kilometri la oră.

16 afișări
Imaginea articolului Circulaţie rutieră dificilă pe DN 1, la Comarnic, din cauza ninsorii

Circulaţie rutieră dificilă pe DN 1, la Comarnic, din cauza ninsorii (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Duminică în jurul orelor prânzului a nins în zona staţiunilor Buşteni şi Sinaia, iar după-amiaza ninsoarea a încetat la munte, însă a început cadă abundent în zona oraşului Comarnic.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 1, în Comarnic, unde drumul are câte o singură bandă pe fiecare sens de mers, se desfăşoară cu dificultate din cauză că vizibilitatea este redusă la 20-30 de metri, maşinile circulând în coloană, cu viteze care nu depăşesc 30 de kilometri la oră.

Şi la Buşteni traficul este îngreunat pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, însă nu din cauza condiţiilor meteorologice, ci pentru că foarte mulţi turişti care şi-au petrecut sfârşitul de săptămână în staţiunile de pe Valea Prahovei se îndreaptă către Ploieşti şi Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici