Circulaţie rutieră foarte dificilă pe DE 70, între Alexandria şi Bucureşti, din cauza ceţii

Circulaţia rutieră se desfăşura cu mare dificultate, marţi, pe DE 70, pe tronsonul dintre Alexandria şi Bucureşti, din cauza ceţii dense, pe unele şosele din judeţul Teleorman vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

7 afișări
Imaginea articolului Circulaţie rutieră foarte dificilă pe DE 70, între Alexandria şi Bucureşti, din cauza ceţii

Circulaţie rutieră foarte dificilă pe DE 70, între Alexandria şi Bucureşti, din cauza ceţii

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Teleorman, inspectorul Adrian Ilicea, ceaţa este prezentă pe acest sector de drum, dar şi pe celelalte şosele din judeţ, vizibilitatea fiind redusă, sub 50 de metri.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman îi atenţionează pe şoferi să circule cu viteză redusă şi să păstreze o distanţă de siguranţă optimă între maşini, care să le permită evitarea implicării în accidente de circulaţie.

Vineri, pe DE 70, între localităţile Vităneşti şi Bujoreni, în condiţii de vizibilitate redusă din cauza ceţii şi a imprudenţei unor conducători auto, a avut loc un carambol soldat cu şapte răniţi, dintre care unul în stare gravă şi 20 de autovehicule avariate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici