Cîţu: expresia “merge şi aşa” trebuie să dispară din mentalitatea din instituţiile statului

  • Expresia “merge şi aşa” trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituţiile statului, este nevoie de criterii de performanţă urgent, a scris pe Facebook premierul Florin Cîţu, care a vizitat sâmbătă Institutul Matei Balş.
157 afișări
Imaginea articolului Cîţu: expresia “merge şi aşa” trebuie să dispară din mentalitatea din instituţiile statului

Expresia “merge şi aşa” trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituţiile statului, este nevoie de criterii de performanţă urgent, a scris pe Facebook premierul Florin Cîţu, care a vizitat sâmbătă Institutul Matei Balş.

„Astăzi, am fost să văd ce s-a întâmplat la Institutul Matei Balş. Am mers pentru a mă asigura că nu le lipseşte nimic celor care cercetează cauza incendiului şi că nu va exista pauză în această anchetă. Avem nevoie de adevăr cât mai repede.
Am discutat cu managerul institutului, Maria Niţescu, şi cu doctorul Apostolescu, care a fost de gardă în noaptea incendiului.
Mai sunt foarte multe lucruri de făcut în spitalele noastre. Iar pentru mine este foarte clar că expresia “merge şi aşa” trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituţiile statului.
Este nevoie de criterii de performanţă urgent şi le voi introduce.
Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate.
Şi vă promit: vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au. Nimeni nu este mai presus de lege, iar în mandatul meu se va şi materializa acest principiu”, a scris premierul.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş, soldat cu şase victime şi cu evacuarea şi relocarea a zeci de pacienţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
matei balş,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici