CJ Prahova i-a reziliat contractul managerului SJU Ploieşti, trimis în judecată pentru luare de mită

Consiliul Judeţean Prahova a reziliat contractul de management al managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Alexandru Băloi, trimis în judecată pentru luare de mită şi a numit ca manager interimar un fost director financiar-contabil al Maternităţii Ploieşti.

238 afișări
Imaginea articolului CJ Prahova i-a reziliat contractul managerului SJU Ploieşti, trimis în judecată pentru luare de mită

CJ Prahova i-a reziliat contractul managerului SJU Ploieşti, trimis în judecată pentru luare de mită

Consiliul Judeţean Prahova, care are în administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cea mai mare unitate sanitară din judeţul Prahova, a reziliat, luni, contractul de management al medicului Alexandru Băloi, trimis în judecată de către procurorii DNA pentru luare de mită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Rezilierea contractului s-a făcut la peste o lună după ce Băloi a fost prins de procurorii DNA în Bucureşti, primind 3.000 de lei de la un denunţător pentru a aproba decontarea unor lucrări făcute la spital de o firmă.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Consiliul Judeţean Prahova, tot luni a fost numit ca manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti Marius Niculescu, fost director financiar-contabil al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti.

Niculescu, în vârstă de 41 de ani, va conduce ca manager Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti până la ocuparea prin concurs a acestui post, pentru o perioadă de cel mult şase luni, precizează comunicatul dat publicităţii de Consiliul Judeţean Prahova.

Alexandru Băloi a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Miercurea trecută, Tribunalul Bucureşti a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliul în dosarul lui Alexandru Băloi, însă procurorii au contestat decizia, urmând ca asupra acestei măsuri să se pronunţe Curtea de Apel Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici