CLASA PREGĂTITOARE: Cele mai căutate şcoli din Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cluj şi Iaşi

După peste 100.000 de înscrieri la clasa pregătitoare, s-au conturat câteva şcoli foarte dorite de către părinţi pentru copii. Deşi prima sesiune de înscriere de abia a început, sunt deja şcoli care declară planul îndeplinit, ba chiar depăşit. Practic, sunt unităţi de învăţământ care susţin, cu cifre, că nu mai au locuri libere.

792 afișări
Imaginea articolului CLASA PREGĂTITOARE: Cele mai căutate şcoli din Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cluj şi Iaşi

CLASA PREGĂTITOARE: Cele mai căutate şcoli din Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cluj şi Iaşi (Imagine: Elvira Gheorghiţă / MediafaxFoto)

În tot acest timp sunt părinţi care aşteaptă să vadă dacă au prins un loc la prima opţiune şcolară pe care au făcut-o.

Potrivit Ministerului Educaţiei până miercuri, 10 aprilie, ora 20.00, 100.949 de părinţi şi-au înscris copiii în învăţământul primar.

Cifrele furnizate Gândul arată că 84.975 de înscrieri sunt  pentru copiii care împlinesc 6 ani înainte de 1 septembrie 2013, iar 15.974 pentru copiii care împlinesc 6 ani începând cu 1 septembrie 2013. Pentru majoritatea înscrierilor s-a preferat varianta clasică, dar au fost şi părinţi care au decis să profite de accesul la internet, aşa că au completat online cerile 4.484 de români.

Citeşte materialul complet despre topul şcolilor pe gândul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici