Cluj: Circulaţie îngreunată de zăpadă pe 39 de sectoare de drum

Circulaţia rutieră este îngreunată, marţi, pe 39 de sectoare de drum din judeţul Cluj, din cauza zăpezii, însă nicio şosea nu este blocată, fiind mobilizate mai multe utilaje pentru curăţarea carosabilului.

82 afișări
Imaginea articolului Cluj: Circulaţie îngreunată de zăpadă pe 39 de sectoare de drum

Circulaţie îngreunată de zăpadă pe 39 de sectoare de drum din judeţul Cluj

Directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat Cluj, Mircea Avram, a declarat, marţi, că niciun drum din judeţul Cluj nu este blocat.

Potrivit sursei citate, se acţionează pe toate drumurile din judeţ pentru curăţarea carosabilului, fiind mobilizate toate cele 97 utilaje de care dispune instituţia.

"Lansăm un apel către şoferi să nu se aventureze fără să aibă dotările necesare pentru circulaţia pe timp de iarnă, fiind vorba în special de cauciucuri. La nivelul RAADPP, au fost fixate cinci sectoare pentru care a fost nominalizat câte un responsabil care să supravegheze modul în care se desfăşoară activitatea de întreţinere a drumurilor judeţene", a spus Avram.

Conform unui comunicat al Regiei Autonome a Drumurilor Judeţene Cluj, circulaţia autovehiculelor este îngreunată din cauza zăpezii pe 39 de sectoare de drum.

"În vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie, Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj acţionează cu utilaje cu lamă, precum şi cu alte mijloace auto pentru curăţarea zăpezii de pe carosabil, precum şi cu materiale antiderapante, pentru combaterea gheţuşului şi a poleiului. Din cauza ninsorilor căzute în timpul nopţii şi al dimineţii, zăpada depusă pe carosabil este între unu şi cinci centimetri", menţionează sursa citată.

Conform comunicatului, marţi se acţionează pe 42 de sectoare de drumuri judeţene cu utilaje şi mijloace auto, iar în ziua precendentă au intervenit 36 de utilaje ale RADJ, cu ajutorul cărora au fost împrăştiate, pe 54 de sectoare de drum, 320 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici