Cluj: Grup infracţional specializat în cămătărie şi şantaj, destructurat. Liderul a fost arestat preventiv

Un grup infracţional format din patru persoane suspecte de cămătărie şi şantaj a fost destructurat de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, liderul grupării fiind arestat preventiv.

349 afișări
Imaginea articolului Cluj: Grup infracţional specializat în cămătărie şi şantaj, destructurat. Liderul a fost arestat preventiv

Cluj: Grup infracţional specializat în cămătărie şi şantaj destructurat. Liderul a fost arestat preventiv (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj transmis, miercuri, grupul infracţional era compus din patru persoane.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au destructurat un grup infracţional format din patru persoane suspecte de săvârşirea infracţiunilor de cămătărie şi şantaj. În urma probatoriului administrat în cauză, S. Iacob, în vârstă de 43 de ani, liderul grupului infracţional, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar Judecătoria Turda a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 29 zile", se arată în documentul citat.

Reprezentanţii IPJ Cluj au subliniat că în acest dosar s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de S. Iacob, suspectat de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie, faţă de S. Aron, de 56 ani, suspectat de săvârşirea infracţiunii de complicitate la cămătărie, G. Erika, de 34 de ani, suspectată de săvârşirea infracţiunilor de complicitate la şantaj şi cămătărie şi B. Samoilă, de 58 ani, suspectat de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi complicitate la cămătărie.

"Marţi, pe raza municipiului Câmpia Turzii, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare la reşedinţele şi firmele suspecţilor, ocazie cu care au fost ridicate mai multe obiecte, sume de bani şi înscrisuri", se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici