Cluj: Jaf armat la o benzinărie (Video)

O benzinărie din cartierul Mănăştur din municipiul Cluj-Napoca a fost jefuită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un bărbat cu cagulă care l-a ameninţat cu un pistol pe casier, după care a dispărut cu suma de 1.400 de lei.

101 afișări
Imaginea articolului Cluj: Jaf armat la o benzinărie (Video)

Cluj: Jaf armat la o benzinărie

Conform unor surse din Poliţia Cluj, un bărbat cu cagulă pe cap a intrat în benzinărie în momentul în care nu era niciun client şi l-a ameninţat pe casier cu un pistol. Sub ameninţări, angajatul benzinăriei i-a dat atacatorului suma de 1.400 de lei şi un pachet cu ţigări.

Poliţia nu exclude ca pistolul să fi fost de jucărie

Anchetatorii au stabilit, după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, că atacatorul este un tânăr cu înălţimea de 1,70-1,72 de metri, cu constituţie atletică şi nu exclud ca pistolul cu care l-a ameninţat pe angajat să fi fost de jucărie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat corespondentului MEDIAFAX că jaful a avut loc la ora 0.15.

"Se studiază imaginile de pe camerele de supraveghere, criminaliştii au făcut cercetarea la faţa locului, se fac verificări şi se vor lua toate măsurile pentru identificarea autorului", a adăugat reprezentantul Poliţiei.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în momentul jafului angajatul bezinăriei a reuşit să apese butonul de alarmă, însă până la sosirea echipajului de intervenţie al firmei de pază cu care unitatea are contract atacatorul a reuşit să fugă.

Sâmbătă, la benzinăria din cartierul Mănăştur unde a avut loc jaful are loc un inventar, dar unitatea funcţionează, servirea fiind făcută la geam.

Tot în cartierul clujean Mănăştur, în 13 februarie, o sucursală a Băncii Transilvania a fost jefuită de două persoane înarmate care purtau cagule şi care i-au lovit pe paznic şi pe o casieră şi au furat banii din casierie - 246.000 de lei. Până în prezent, autorii jafului nu au fost prinşi.

Video Stirileprotv.ro

 

Citeşte şi:

Cluj: Jaf armat la o filială a Băncii Transilvania

Jaf armat la o benzinărie: Patru bărbaţi au furat dulciuri şi cipsuri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici