Cluj: O parte a acoperişului unui mall s-a prăbuşit (Video)

O parte a acoperişului din zona de restaurante a Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbuşit, duminică după-amiază, din cauza ploii, fără a exista victime în urma incidentului, la ora transmiterii acestei ştiri accesul persoanelor în mall fiind interzis.

60 afișări
Imaginea articolului Cluj: O parte a acoperişului unui mall s-a prăbuşit (Video)

Cluj: O parte a acoperişului unui mall s-a prăbuşit (Video)

Incidentul nu s-a soldat cu victime, dar zona a fost evacuată, iar accesul persoanelor în incinta mall-ului a fost interzis.

Martorii spun că acoperişul s-a prăbuşit din cauza infiltraţiilor de apă. În zona restaurantelor, unde s-au prăbuşit bucăţile de acoperiş, plouă în clădire.

"Prăbuşirea unei părţi a tavanului zonei de restaurante a Iulius Mall s-a datorat unei infiltraţii de apă, din cauza ploilor căzute în ultima perioadă", a declarat Renate Roca Rozenberg, responsabil PR al Iulius Mall.

Potrivit acesteia, vina nu ar aparţine constructorului, iar o echipă de specialişti cercetează cauzele incidentului.

"Echipa noastră tehnică a observat duminică după-amiaza infiltraţii de apă la tavanul fals din zona de restaurante. Am decis evacuarea zonei, dar şi a întregului mall pentru a preveni orice incidente", a spus Rozenberg.

Aceasta a precizat că, pe lângă zona de restaurante, a mai fost inundat un singur magazin de îmbrăcăminte, deşi martorii oculari afirmă că ar fi vorba de mai multe magazine.

"Sperăm ca în 24 de ore mall-ul să redevină funcţional. Pagubele urmează să fie stabilite cu exactitate, iar proprietarii restaurantelor, fast-food-urilor şi magazinelor afectate vor fi despăgubiţi", a mai spus responsabilul PR al Iulius Mall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici