Cluj: O persoană a murit şi trei au fost rănite după ce maşina Poştei în care erau a intrat în şanţ

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite în urma unui accident care a avut loc miercuri în localitatea Păniceni, judeţul Cluj, după ce autoutilitara Poştei Române în care se aflau a intrat într-un şanţ, Inspectoratul Teritorial de Muncă deschizând o anchetă în acest caz.

341 afișări
Imaginea articolului Cluj: O persoană a murit şi trei au fost rănite după ce maşina Poştei în care erau a intrat în şanţ

Cluj: O persoană a murit şi trei au fost rănite după ce maşina Poştei în care erau a intrat în şanţ (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Anca Purdea, a declarat miercuri că şoferul unei autoutilitare a Poştei a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ.

Accidentul a avut loc în localitatea Păniceni, judeţul Cluj.

În urma accidentului o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite. Astfel, două persoane au fost rănite grav, iar şoferul a suferit răni uşoare.

"Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului din Huedin. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului", a spus Purdea.

Directorul Direcţiei Judeţene de Poştă Cluj, Ovidiu Secară, a declarat miercuri că pasagerii din maşină erau angajaţi ai Poştei şi se deplasau în interes de serviciu.

"Pasagerii aflaţi în autoutilitara Poştei Române implicată în accidentul de la Păniceni erau salariaţii noştri. Se aflau în timpul serviciului şi erau într-o deplasare în interes de serviciu", a spus Secară.

Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Emilian Roşca, a declarat la rândul său că instituţia pe care o conduce a deschis o anchetă în acest caz, fiind vorba despre un accident de muncă.

"Din datele preliminare a rezultat că o autoutilitară a Poştei Române Cluj, care se deplasa în timpul serviciului de la Huedin spre Cluj-Napoca, a fost implicată într-un accident în localitatea Păniceni. Pentru că pasagerii erau angajaţi ai Poştei şi se aflau în timpul serviciului, am deschis o anchetă pentru accident de muncă", a spus Roşca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici